Ansiktsbehandlingar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Microneedling

Denna behandling stimulerar kollagen och elastin i huden och är mycket effektiv för anti-aging, rynkor, akneärr, hudbristningar, ytliga kärl, celluliter, och för att förbättra hudens struktur i helhet. De flesta ser & upplever ett resultat redan efter första behandling därav en mycket väl investerad ansiktsbehandling som passar alla våra hudtyper.

I behandlingen ingår rengöring, hyalouronic ampull, microneedling, specialmask samt avslutande dagcréme. 

Info innan besöket: Gör det ont? Bedövning läggs innan behandling. Vid det minsta nåldjupet känns det ingenting men på partier som kräver mer djup kan det upplevas att det känns mer. Efter behandlingen kommer en rodnad att uppstå, det är individuellt hur mycket rodnad som uppstår och det övergår vanligtvis efter 12-48h. 

Att tänka på:

Pris från 1795 :-

image-placeholder4
image-placeholder4

BB-Glow

Behandling för dig som vill ha en underbar lyster och jämnare hudton.

Under behandlingen kommer jag att slussa ned BB glow pigmenteringen för en jämnare och lysande hudton med hjälp av microneedling. Jag anpassar varje behandling efter kundens behov och önskemål. För ett mer hållbart resultat rekommenderas en kur på 3-5 gånger. Resultatet håller i sig ca 8-12 månader efter en kur.

Efter behandlingen bör du:

Pris från 1795 :-

image-placeholder4

Kemisk peeling

Detta är en syrabehandling som ger en extrem uppfräschning, kickstart och självklart ger den huden lyster! En Kemisk peeling motverkar oren hud, stora porer och stärker kollagenfibrerna samt reducerar pigmenteringar och fina linjer. 

Vid första besöket bokar du 60 minuter då vi går igenom en hudanalys, applicering av aha-syra, lätt portömning, mask samt kräm.

Pris från 895 :-