Naglar

- Nails -

One thing you can get in shape without doing any exercise.

Vad vore en skönhetssalong utan nagelterapeuter? Hos oss hittar ni nagelterapeuter som är otroligt ambitiösa och kreativa när det gäller nageldesign! Det finns ingenting som våra nagelterapeuter inte klarar av, ge dom en utmaning och de går all in!

Manikyr med Gellack

Precis som det låter så erbjuder vi en klassisk manikyr där naglar och nagelband vårdas och stärks, välj sedan ut din favorit färg att ha på naglarna som dessutom består av gelé vilket gör att manikyrens hållbarhet blir betydligt
mycket längre än när man använder ett klassiskt lack.

Givetvis erbjuder våra nagelteknologer olja och handkräm i följd av en kort
handmassage.

Pris från 445:-

Klassisk manikyr

En behandling på ca 45 min för dig som vill boosta dina naglar och händer! En
klassisk manikyr består utav uppfräschning av nagelband, formfilning, handpeeling, återfuktning av naglar och händer, handmassage och sist en nagelolja.

I denna behandling ingår det ej lack.

Pris från 395:-

Förstärkning av naturlig nagel

En förstärkning med gele innebär att man endast arbetar på den naturliga nageln och dess längd, man stärker upp nageln och är ett bra alternativ för dig med tunna/sköra naglar som ofta bryts av. Finns att boka med eller utan lack.

Hos oss går det att boka två olika typer av förstärkning, antingen med märket Lily Nails eller med Light Elegance. Se vår bokadirekt för mer info.

Pris från 450:-

Nagelförlängning

Den naturliga nageln med befintlig längd byggs och stärks upp med gelé, här kan man själv önska längd och design. Vi använder oss utav både tippar och mallar som grund. Hos våra  nagelterapeuter kan du välja att boka enkel, fransk manikyr eller avancerad design.

Hos oss går det att boka två olika typer av gele, antingen med märket Lily Nails eller med Light Elegance. Se vår bokadirekt för mer info.

Pris från 795:-

Lagning av nagel

Lagning av upp till två naglar, har fler än två naglar gått av? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Pris 80:- /nagel

Borttagning av konstmaterial

Materialet filas försiktigt bort från den naturliga nageln.

Priserna varierar beroende på vilken typ av konstmaterial dina naglar har. Se vår bokadirekt för mer info.

Pris från 150:-

Skötselråd:

Oavsett vilken sorts förstärkning av naglarna du har så är det alltid viktigt att olja in naglarna samt nagelband dagligen med en speciellt framtagen olja. Dessa oljor finns att köpa hos våra nagelterapeuter.

Använd handskar vid kontakt med rengöringsmedel, diskmedel etc.