Fransar & bryn

Fransar & bryn - Vår specialitet!

Vi erbjuder speciellt framtagna behandlingar för dig som vill lägga extra tid på dina fransar och bryn. Du kan givetvis kombinera våra behandlingar och på så sätt kan vi skräddarsy en efter dina behov.

Nedan kan du läsa om vardera behandling och hur det utförs av våra stylister. Har du frågor eller funderingar tveka inte på att höra av dig till oss via telefon och mail.

lashlift

Lashlift med keratinbehandling

Lashlift är den senaste och trendigaste tekniken inom franspermanent. Behandlingen i sig är väldigt effektiv och skonsam och skadar inte dina naturliga fransar.

Vi böjer upp de naturliga fransarna och permanentar dem i den böj/riktning du önskar för att skapa och framhäva dina ögon samt att vi avslutar med att färga fransarna.

Efter det att behandlingen är klar kommer vi givetvis att vårda dina fransar med keratin som är till för att stärka och bevara dina egna hårstrån.

Vi rekommenderar att du gör behandling var 4-6e vecka beroende på hur din franscykel ser ut. Vi garanterar dig att du har en påfyllningstid inbokad innan du lämnar salongen.

Pris från 695 :-

Browlift med keratinbehandling

Browlift är en utav de trendigaste behandlingarna inom bryn och är perfekt för dig som inte orkar använda brynpennan varje dag!

Vi formar brynen i den riktning som du önskar och därefter permanentas och fixeras brynen så att du får ett fylligare resultat samt att vi avslutar med att färga brynen.

Efter att behandlingen är klar kommer vi givetvis att vårda dina bryn med keratin som är till för att stärka och bevara dina egna hårstrån.

Vi rekommenderar att du gör denna behandling var 4-6e vecka. Vi garanterar dig att du har en påfyllningstid inbokad innan du lämnar salongen

Pris från 695 :-

browlift-creative-cliniq-stockholm
microblading-stockholm

Microblading

Microblading är en kosmetisk tatuering och passar dig som önskar markerade och fylligare bryn, fylla i ojämnheter/form. Tack vare microblading så slipper du själv att fixa brynen dagligen och kan vakna upp på morgonen med perfekt formade bryn!

Tillsammans med terapeuten går ni utförligt igenom vad du önskar att uppnå för resultat.

Behandlingen utförs för hand med hjälp utav tunna blad av nålar och pigmentfärg kan man alltså skapa de mest perfekta brynen genom att tatuera in strå för strå. Brynens hållbarhet är 1-3 år beroende på hudtyp och skötsel.

Pris från 1500 :-

Vi rekommenderar att du kontaktar oss innan bokning av microblading, vill du läsa på mer om behandlingen så finns all information du behöver veta på vår Bokadirekt.

Browhenna

Browhenna är den senaste trenden inom bryn och utförs tillsammans med 100% organiska produkter.

Vad är då browhenna? Jo det är en typ av färgning där man kan skapa helt definierade ögonbryn, fylla i luckor och återskapa saknad volym. Denna behandling är perfekt för dig som känner att vanlig färg inte fäster lika bra samt för dig som inte vill göra en ögonbrynstatuering.

Hennabryn varar 2-3 veckor på huden och 6-8 veckor på stråna!

Pris från 495 :-

Färgen är något mörkare 1-2 dagar efter behandling, vi rekommenderar att inte göra denna behandling närmare än 2-3 dagar innan viktigt event.

Färgning av fransar & bryn

Denna behandling tar ca 30 min och är perfekt för dig som önskar en snabb och effektiv uppfräschning inför tex. ett event.

Vi färgar och formar ut efter dina önskemål. Det går bra att kombinera tex. färgning av bryn i samband med en fransförlängning.

Pris från 200 :-

Fransförlängningar

Vi erbjuder tre olika typer av fransförlängning, det finns alltså något för alla! Nedan kan ni läsa mer om våra fransförlängningar samt priser.
Vi rekommenderar att man fyller på fransarna efter 3-4 veckor oavsett singel, volym eller mixfransar.

Singelfransar

Är den klassiska och första metoden som finns inom fransförlängning, singelfransar är precis som det låter en enda frans som appliceras på den naturliga fransen och resultatet blir mer likt en mascaraeffekt.

Behandlingen rekommenderas om du önskar ett mer naturligt resultat, önskar mer böjda fransar, vill få fylligare och längre fransar.

Pris från 650 :-

Volymfransar

Är den mest populära metoden inom fransförlängning och precis som det låter så ger det mer volym till fransarna, istället för en enda frans så bygger man ett litet knippe med 2-5 fransar (likt en mini solfjäder) som man sedan fäster på en stark, frisk naturlig frans. Detta passar alltså dig som önskar ett mer fjäderlikt och fylligt resultat. Självklart går det att få ett lite mer naturligt resultat även med volymfransar.

Pris från 695 :-

Mixfransar

Är en kombination av singel och volymfransar, med denna behandling kan man skapa ett perfekt fyllt men lite mindre fjäderlikt resultat. Givetvis går det även här att få ett mer naturligt resultat om det önskas!

Pris från 675 :-

Borttagning av fransförlängning

Oavsett om du är kund hos oss sedan tidigare eller kommer ifrån en annan salong så kan vi givetvis hjälpa dig med borttagning utav en fransförlängning.

Behandlingen tar ca 30 minuter där vi applicerar en skonsam och effektiv borttagningskräm, krämen löser upp limmet på fransarna som gör det enkelt att sedan få loss fransarna alla på en och samma gång.

Pris från 350 :-